Mobilier HoReCa la preturi corecte

Mobilierul nostru este oferit la un pret corect si competitiv in raport cu cel al altor firme producatoare de “horeca”, insa deosebirea principala dintre noi si concurentii nostri consta in diversitatea solutiilor oferite. RATTAN Outdoor & HoReCa nu vine doar cu o oferta de mobilier horeca, pentru terase, piscina sau oriunde ar exista nevoie de produsele noastre, ci cauta sa creeze si sa ofere o solutii concrete pentru orice proiect.

Calitatea si pretul sunt cele doua atribute definitorii ale unui mobilier destinat spatiilor comerciale. Cu cat acestea sunt mai convenabile clientilor, cu atat afacerea noastra creste. Iar daca noi vindem mai mult mobilier horeca, este limpede ca avem tot mai multi clienti multumiti.

Livram mobilier firmelor din industria ospitalitatii si industria de agrement. Oferim amenajari si decoratiuni pentru intreg ansamblul de spatii interioare sau exterioare ale locatiilor tinta ale afacerii noastre si a dvs. Mobilier de tip horeca pentru hoteluri, restaurante, terase, piscine sau stranduri, plaje, baruri, pub-uri si evident orice local din clasa care da denumirea si standardul produsului nostru.

Materiale de inalta tehnologie

Moblilierul destinat horeca produs de noi este realizat din materiale de inalta tehnologie, adaptate in acelasi timp unei diversitati de clienti, prorietari de restaurante, cafenele sau hoteluri din toate conditiile. Cum altfel ar putea rezista piesele noastre daca nu ar fi construite din materiale de calitate?

Ne adresam celor care doresc mobilier si au bugete si gusturi dintre cele mai diverse. Oferim piese din ratan artificial, respectiv o impletitura din fibra sintetica foarte asemanatoare cu ratanul original. De asemenea, includem cadru metalic din aluminiu sau otel tratat anti-corosiv si vopsit in camp electrostatic. Mobilierul horeca produs si livrat de noi mai poate fi confectionat din policarbonat, lemn, ciment, rezina si polipropilena.

Un mobilier horeca ar trebui sa fie usor demontabil, tocmai pentru a facilita depozitarea in spatii cat mai mici, atunci cand restaurantul, cafeneaua sau hotelul sunt intr-o perioada de restrangere a activitatii.

Clientii nostri sunt cei care de obicei aleg culorile si materialele textile de suprafata, le oferim asadar posibilitatea personalizarii unui mobilier de inalta tinuta.

Mobilier pentru orice business

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență în alegerea pieselor care să se incadreze cel mai bine în cerințele proiectului și viziunii dumneavoastră, urmând ca apoi mobilierul să fie confecționat în cele mai competitive fabrici la acest moment din Sud-Estul Asiei (Vietnam, China și Indonesia).

Fie că vă decideți pentru un mobilier horeca personalizat sau pentru modele deja existente în oferta noastră, compania noastră va face tot posibilul pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate-preț, precum și servicii de design și consultanță pentru amenajări.

De ce să alegeți RATTAN ?

Ne mandrim în a oferi mobilier comercial de calitate pentru locatiile de agrement și ospitalitate, atat cele in aer liber și la piscină , cat și în interior.