Prezenta secțiune este dedicată informării clienților/partenerilor noștri și în general a oricărei persoane care accesează site-ul expertoutdoor.com. Vă rugăm să citiți cu atenție textul de mai jos, el conține implementarea Regulamentului nr. 679 din 2016 al Parlamentului și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016. Se au în vedere toate acele date care concură la protecția persoanelor fizice referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestora.

Cine suntem…

ExpertOutdoor.com este site-ul de prezentare și afaceri al firmei S.C. M.F.L. CONTRACT SERVICES S.R.L,cu sediul in Fagaras, str. Titu Pertia nr. 9, jud. Brasov. Prezentăm, comercializăm și promovăm mobilier și accesorii destinate spațiilor încadrate în categoria HoReCa sau industria de agrement.

Produsele pe care le prezentăm în site sunt expuse în condițiile specifice unui showroom online. De asemenea, orice alte informații prezentate în site au un caracter general și nesecret.

Date cu caracter personal colectate

Pentru a obține informații cu caracter suplimentar despre produsele și serviciile oferite și prezentate în site sau pentru a ne contacta, vizitatorii au la dispoziție formulare de contact. Acestea solicită utilizatorului doar informațiile cu caracter personal necesare pentru a putea fi realizat contactul. Sunt cele mai obișnuite date de identificare, respectiv nume, prenume, numar de telefon și adresă de e-mail.

Modul de folosire al datelor personale

Datele dvs. personale sunt folosite strict pentru nevoile MFL Contract Services de a vă contacta și/sau de a vă livra produsele comnadate. De asemenea, MFL Contract Services ar putea folosi datele dvs. personale de contact pentru a vă prezenta promoții comerciale ulterioare sau pentru a vă ține la curent cu noutățile din site.

Datele dvs. cu caracter personal și pe care ni le-ați încredințat vor fi stocate în fișeierele noastre și nu vor fi divulgate unor terțe persoane, cu excepția instituțiilor împuternicite conform legii.

Divulgarea, stocarea și ștergerea datelor cu caracter personal

Niciun fel de date cu caracter personal nu vor fi păstrate de către MFL Contract Services decât sub condiția acceptului explicit al proprietarului acestora. Formularele noastre de contact au opțiunea de a vă exprima explicit acceptul dvs în a ne încredința datele pe care le solicităm.

Dacă nu sunteți de acord cu politica noastră și cu acest mod de transmitere a datelor dvs personale vă rugăm să nu ni le transmiteți sub nicio altă formă.

Fiecare utilizator are dreptul de a cere ștergerea datelor proprii din evidența noastră, ceea ce vom și face neîntârziat.

De asemenea, datele dvs de identificare vor fi șterse, dacă ajung în posesia noastră prin orice alte mjloace legale și nu obținem acordul dvs explicit de a le folosi.

Clauze speciale

MFL Contract Services depune toate eforturile pentru siguranța datelor dvs personale.

În același timp, nu ne asumăm răspunderea pentru furtul datelor dvs de pe servere și stații de lucru independente de noi.