Oferta toamnei: mobilier pentru evenimente festive

promotie mobilier horeca

Toamna 2016 aduce promotii la mobilierul destinat spațiilor HoReCa, respectiv la scaune si mese pentru sali de evenimente si restaurante. Scaunele oferite de Expertoudoor intr-o gama variata de modele si culori, sunt foarte rezistente. Produsele livrate de noi au scheletul din metal si in acelasi timp deosebit de confortabil avand sezutul si spatarul tapitate cu stofa de calitate, rezistenta la uzura.

Regasiti scaunele noastre in salile si centrele de conferinte ale hotelurilor, in salile de evenimente festive (sali de nunti, botezuri, aniversari) precum si in locatii care desfasoara evenimente culturale, educationale (sali de cursuri, training, prezentari diverse). Altfel spus, toate spațiile destinate intâlnirilor din locațiile horeca.

Scaunele sunt foarte usor de intretinut, se curata usor prin aspirare sau periere. De asemenea, fiind stivuibile, sunt usor de maipulat si de depozitat.

Mesele rotunde cu diametrul de 120 cm sau 180 cm sunt deosebit de practice, fiind rabatabile. Blatul este realizat din PAL melaminat cu protectie din cauciuc pe margine iar picioarele pliabile sunt realizate din metal vopsit negru.

Ofreta noastră de mobilier horeca este constituită de fapt din mese usor de manipulat, de transportat si de depozitat. Sunt ideale pentru orice sala ce necesita reamenajare zilnica sau saptamanala: sala de conferinte, sala de evenimente festive si nunti, sala de cursuri si training-uri.

Se folosesc cu succes si in restaurantele hotelurilor sau pentru evenimente in aer liber, într-un cuvânt peste tot în industria HoReCa.

Preturi promotionale la scaune in cazul comenzilor de minim 50 buc. Doar 59 Ron + TVA