Scaune din metal. Viziunea Osyan

scaune metal

Vechile scaune din fier forjat ale restaurantelor și teraselor românești, a grădinilor de vară și de fapt a mai tuturor birturilor din anii trecuți erau de fapt cu totul altceva. Niște fire de oțel beton sudate și vopsite, astfel încât să arate a ceva. Inclusiv mesele cu tăblia de tablă în care trona o veșnică umbrelă de soare cu tulpina din țeavă de OL45. Dar le ziceam noi că sunt scaune din fier forjat, pentru că nu prea știam de altceva.

Și mai exista un motiv pentru care aveam scaune din fier la terase. Cele de lemn erau pentru export. Dar noi, când ieșeam duminica la o bere sau la un mic ne bucuram dacă găseam așa ceva. Nu ne mai gândeam la din ce e făcut mobilierul grădinii de vară.

> Mobilier din metal-textilenă oferit de Expertoutdoor

> Scaune Chiavari din metal

Mobilierul din metal și avantajele lui

Ați observat desigur că mobilierul pentru terase s-a schimbat. Că este în vogă, din nou, cu adevărat mobilierul din metal, dar parcă altfel. Așa este, dar aceasta se întâmplă din cauza tendințelor ecologiste, pe de o parte, precum și a apariției de materiale noi, cu calități superioare, pe de altă parte.

scaun chiavari

Este manifestă, într-adevăr, o adevărată preocupare de a se înlocui, cât se poate, mobilierul din lemn cu cel din metal. Acesta din urmă în combinație cu diferite alte materiale, și ele în ideea de a înlocui textilele reale. Avantajele combinațiilor oferite clienților sunt evidente:

  • rezistență mare în timp;
  • posibilitate de stocare (scaune stivuibile), de fapt când vine vorba de posibilitatea de a economisi spațiul, păstrarea scaunelor din metal se dovedește a fi soluția preferată față de cele din lemn;
  • întreținere ușoară;
  • diversitate de combinații coloristice și mai multe posibilități de realizare tehnică
  • prețuri mai mici decât cele din lemn.

Magazinele din Occident chiar au site-uri și magazine online pline-ochi cu mostre și oferte de mobilier din metal. Mai mult, se derulează o campanie adevărată de educare a publicului cumpărător. De exemplu, puteți citi cum se explică avantajele unui mobilier din metal, este adevărat în limba engleză.

Arta si scaunele din metal

Arta intră peste tot. Spre deosebire de „artiștii meșteșugari” de la cooperativele de dinainte de 89, lumea liberă oferă tot felul de idei. Scaunul în sine poate deveni obiect de business, de artă sau chiar home made.

scaun metal

Osian batyka Williams, de exemplu, este un artist special. El confecționează scaune din obiecete recuperate și știe să se și promoveze pe internet. Astfel, face bani serioși, 2000-3000 de lire pentru un scaun. Cel puțin așa scriu ziarele britanice despre el. De exemplu, Osyan a realizat un scaun doar din cuțite, linguri și furculițe. Un îndemn spre meditație.

Tot Osyan este autorul și a unui scaun confecționat din tuburi de metal, resturi de la firmele de prelucrare-debitare.