Sezlong plaja. Ieftin sau bun? Sau amandoua?

mobilier horeca sezlong plaja

Cine caută cu Google sezlong plaja ieftin va găsi ceva cam de unică folosință. Cine doreste însă un sezlong pe care să-l folosească mai mult de două săptămâni va trebui să încerce altfel. Căci marile magazine care vând materiale pentru casa ta, pentru afacerea ta, pentru un hotel, o pensiune sau doar pentru gradina dvs de vara, au o ofertă destul de bogată.

mobilier horeca sezlong

În ceea ce ne privește, noi, cei de la Expertoutdoor vindem si noi la randul nostru cateva modele de sezlonguri de plaja. Vezi de exemplu sezlongul Canton care se așteaptă să facă furori și în acest an. În ultimii ani sezlongul Canton a reusit să fie printre cele mai căutate pe plajele mediteraneeane. A devenit un fel de standard.

Cum se alege un sezlong de plajă…

Magazinul online de mobila „The Uk Furniture Store” are un articol despre cum să alegi un sezlong plaja foarte bun. Am decis sa facem referire la el pentru a fi oarecum obiectivi. Englezii, recomandă clienților să-și aleagă un sezlong în primul rând după materialul din care este realizat.

Materialul din care este făcut șezlongul va spune totul despre relația dintre confort și durabilitate. Dacă veți ține cont că acesta va sta în intemperii, că va trebui să suporte călduri mari, atunci veți alege cu siguranță un material rezistent.

Scheletul din care este făcut un șezlong dă o impresie despre greutatea și rezistența acestuia. Un astfel de mobilier dacă este făcut din oțel va fi greu, dacă este din lemn va fi scump și relativ greu de întreținut. Cea mai bună soluție pare a fi deci aluminiul: ieftin, ușor și suficient de rezistent.

Un șezlong plajă va avea de obicei un material textil fixat pe cadrul rigid. Din ce să fie acesta? Ar trebui ceva care să fie ușor de igienizat, rezistent și confortabil. Textura de propilenă pe care o are Canton este probabil alegerea ideală.

Ajustabil și stivuibil sunt alte elemente de care va trebui să vă preocupați atunci când vă cumpărați un șezlong. Dacă sunteți proprietarul unui spațiu horeca știți desigur cât de important este să poți depozita mobilierul după folosirea lui. Un șezlong de plajă Canton are toate aceste calități.

Costurile de livrare și întreținere sunt și ele importante. Căci degeaba alegeți un șezlong excelent ca preț dacă la costul final se adaugă unul costisitor al transportului. Apoi, condițiile deosebite pentru păstrare sau întreținere pot anula multe dintre avantaje. Vă recomandăm să consulatți și ofertele noastre.