Despre Ballard Design și petele de pe mobilier

mobilier horeca

Decorațiunile interioare pentru hoteluri, restaurante, cafenele, adică exact acel sector de business denumit generic HoReCa nu sunt altceva decât o îndeletnicire destul de complexă a firmelor de creație, producție și distribuție. Să creezi și să produci mobilier HoReCa, să cauți clienți și să le prezinți avantajele produselor tale este ceva ce trece dincolo de un job obișnuit.

Adevărul celor spuse mai sus rezultă cu destulă claritate din însăși analiza site-ului nostru, respectiv www.expertoutdoor.com și care a înglobat deja în paginile sale eforturi semnificative. Vă reamintim, din site-ul „expertoutdoor” puteți alege pentru locuințele sau afacerea dvs. o multitudine de soluții în ceea ce privește mobilierul, fie de interior fie de exterior, precum și șezlonguri sau produse destinate oricărui tip de agrement.

Site-ul zilei cu amenajări și mobilier

O idee interesantă de a promova propria noastră afacere cu mobilier HoReCa ar fi să vă prezentăm un alt site cu un specific apropiat de al nostru. Nu ne facem griji că întindem o mână de ajutor concurenței, aceasta deoarece site-ul în cauză nu este nicidecum orientat spre piața din România. Apoi, trebuie făcută precizarea că americanii nici măcar nu cunosc noțiunea de „mobilier horeca” aceasta fiind, după cum am reiterat și noi într-o postare anterioară, o chestiune specifică țărilor europene. Și încă nici măcar a tuturor.

Site-ul „Ballard Designs” prezintă americanilor care vor să-și decoreze interioarele idei de mobilier de inspirație europeană. De ce să faci un astfel de demers? Poate pentru că oamenilor de peste Ocean le e dor, cumva, de stilul clasic european. Mobilierul occidental, care în cea mai mare parte (datorită liberei circulații) se confundă deja cu cel est-european, este luat drept exemplu de bun gust.

Totuși, poate că din cauza relativelor diferențe de cultură și de concepte de utilitate practică, sau poate doar a stilului urmărit, remarcăm că șezlongurile sugerate de „Ballard” sunt confecționate dintr-o osatură integrală din lemn. Spre deosebire de șezlongurile oferite de noi, realizate din combinații de metal cu pânză platifiată (textilenă), de exemplu șezlongul Canton, cu nete avantaje din punct de vedere al rezistenței și utilității.

Eliminați pix-ul și carioca de pe mobilier

Petele făcute cu pix-ul sau cu cariuoca pe mobilier apar frecvent în toate locuințele, în toate camerele de hotel și de fapt oriunde au acces copiii, deci în orice spațiu din industria de agement. O soluție simplă de eliminare a lor este la îndemâna tuturor cu ajutorul unor ingrediente banale.

Una dinte cele mai simple metode este cea care are în prim plan pasta de dinți. Puneți pastă pe o lavetă moale și frecați cu ea ușor suprafața mobilierului. Apoi așteptați să se uște, după care îndepărtați cu un prosop uscat sau o cârpă moale.

Pentru o eficiență sporită, în combinație cu pasta de dinți puteți adăuga puțin praf de copt. Rezultatele sunt vizibile.