Spații de relaxare la birou. Utilitate și amenajare.

Pentru designerii de spatii de lucru și birouri, proiectarea spațiilor de relaxare, asa numitele „relaxing corner“ sau “relaxing room“ nu mai reprezintă de mult o noutate ci este între timp un MUST , o cerere standard din partea clienților. Majoritatea companiilor multinaționale și nu numai, acolo unde angajații lucrează de cele mai multe ori sub presiunea deadline-urilor și a target-urilor, este esențial ca aceștia să aibă posibilitatea de a se retrage într-un mediu de confort și a se putea relaxa măcar câteva minute zilnic, astfel încât să poată face față stresului, dar și pentru creșterea productivității angajaților în general.

Tinerii de astăzi se orientează în general spre companii care le pot asigura un mediu creativ și flexibil, un ambient “cosy” unde să poată interacționa cu ușurință sau, pur și simplu, unde se pot retrage pentru câteva minute atunci când simt nevoia.

Cei de la The Guardian fac o analiza concluziilor rezultate in diverse studii asupra necesităților angajatului modern într-o eră tehnologică în care creativitatea este mai importanta decăt orice reguli de etichetă la locul de muncă.

Citește aici articolul din THE GUARDIAN despre lucrurile care cresc productivitatea într-un birou

https://www.theguardian.com/sustainable-business/2016/jul/07/nerf-guns-beds-beanbag-areas-what-makes-a-productive-office

Dotarea acestor spații se face de regulă cu piese de mobilier care asigură un confort maxim, canapele, perne, saltele și fotolii PUF de tip bean bag. Acestea se mulează după forma corpului și pot avea diferite forme și dimensiuni.
Canapelele modulare marca EXPERTOUTDOOR sunt o noutate absolută în România. Ele arată ca nișe canapele normale însă nu sunt. Ele sunt pline cu granule expandabile din polistiren de calitate foarte buna și foarte elastice. Acestea contribuie la o senzație de cufundare în puf și o relaxare de excepție.
De asemenea, tot sub marca / brandul EXPERTOUTDOOR oferim fotolii și saltele gigant (saltele de dimensiuni mari 180x140cm), în culori vii, din material impermeabil ,ușor de curățat și întreținut.

Îți place acest articol ?

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Don`t copy text!