Scaune și mese pentru evenimente EXPERT – De ce ne aleg clienții

Anul acesta am stat de vorbă cu foarte mulți antreprenori din HoReCa, în special cei din industria evenimentelor. O mare parte dintre ei continuă extinderea afacerii prin deschiderea de noi saloane și dezvoltarea unor complexe de evenimente modern cu mai multe săli și saloane ballroom, astfel încât mirii să poată alege sala care le este cel mai aproape de necesități ca și capacitate , buget, decor, design și dotări.

Majoritatea celor care au colaborat cu noi între 2015-2023 pentru mobilarea salonului de evenimente și dotarea acestuia cu accesorii de tip decoruri, platouri suport, pahare din sticlă, sfeșnice etc…, au revenit la noi pentru proiectele următoare, deoarece mobilierul de la EXPERT este și rămâne cunoscut pe piața din România ca fiind un mobilier trainic, de calitate, durabil, estetic și la un preț corect.

În cadrul discuțiilor purtate cu proprietarii de Săli de evenimente din România, proprietarii de saloane de tip ballroom și corturi de evenimente, am întrebat care au fost motivele pentru care au ales să vină la Făgăraș și să comande mobilierul nostru (mobilier pentru evenimente EXPERT). Răspunsurile au fost variate însă și foarte bine argumentate. Principalele argumente prezentate de proprietarii de locații le expunem mai jos:

  • Mobilier pentru evenimente de calitate și la prețuri accesibile. Mobilierul pentru evenimente marca EXPERT este un mobilier solid, rezistent, și durabil. Calitatea scaunelor și a meselor pentru săli de evenimente și ballroom poate fi testată la showroom-ul EXPERT din Făgăraș, jud. Brașov. Săptămânal ne calcă pragul zeci de clienți din sectorul HoReCa aflați în căutarea mobilierului și accesoriilor ideale pentru salonul lor. Astfel, raportul calitate – preț al scaunelor pentru evenimente furnizate de noi este principalul argument prezentat de proprietarii de locații intervievați.
  • Seriozitatea și eficiența furnizorului de mobilier. Încă de la prima întâlnire, între noi și clientul nostru, proprietar sau viitor proprietar de sală de evenimente, salon de tip BALLROOM sau cort de evenimente, se leagă o relație de încredere reciprocă, de înțelegere mutuală, de deschidere. Fiecare client EXPERT devine partenerul nostru și este tratat ca atare, i se acordă tot timpul necesar și respectul cuvenit.
  • Respectarea termenelor de furnizare a mobilierului HoReCa și pentru săli de evenimente.

Seriozitatea, transparența totală și sinceritatea furnizorului de mobilier sunt esențiale pentru a evita frustrări și dezamăgiri ale clienților din industria evenimentelor. La comunicarea termenelor de livrare echipa EXPERT ia în considerare toate aspectele care pot duce la eventuale prelungiri ale termenului de producție și livrare iar totul este prezentat clientului în cel mai transparent mod. Astfel, proiectele în care este implicată echipa EXPERT de la Făgăraș se finalizează întotdeauna într-un termen corect, rezonabil și fără întârzieri.

  • Diversitate și continuitate pentru livrare de mobilier și accesorii pentru evenimente. Nu ne oprim doar la partea de mese și scaune. Deoarece clienții noștri au nevoie și de platouri suport, decorațiuni pentru mesele de evenimente, accesorii precum tacâmuri și pahare, oferta nostră se extinde în permanență și se completează cu produse noi.

Majoritatea clienților EXPERT – mobilier și accesorii pentru evenimente sunt clienți care revin. Peste 90% din cei care au făcut în trecut o primă achiziție de mobilier și accesorii pentru evenimente, a făcut-o și pe a doua în următorii 1-2 ani. Ne mândrim cu clienți fideli care au și 10-20 achiziții la activ până în prezent.

  • Nu facem concurență clienților noștri. Multă lume ne întreabă de ce nu închiriem mobilierul și accesoriile pe care le comercializăm. Răspunsul este unul simplu: nu dorim sa concurăm pe piață cu cei care ne sunt clienți și parteneri de lungă durată. O parte semnificativă a celor care ne vizitează periodic sunt activi pe piața de event planning și închiriere logistică pentru evenimente. Aceștia sunt partenerii noștri, datoria noastră fiind aceea de a-i sprijini prin a le pune la dispoziție mobilier trainic, mese solide care sa poată fi transportate cu ușurință și fără riscuri, scaune solide care să reziste la transport și manipulare frecventă de către staff-ul firmei de închiriere logistică pentru evenimente.

Dorești o ofertă de scaune și mese pentru evenimentele sezonului 2024, îti stăm la dispoziție cu opțiuni de mobilier pentru toate gusturile, trendurile și buzunarele.

Câteva proiecte recente:

Mese pentru evenimente

Mese pentru industria evenimentelor. Ce modele sunt disponibile pe piață în 2022 și cum să alegem modelul / modelele de masă în funcție de tipul locației?

Vezi Articol »

Îți place acest articol ?

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Don`t copy text!