Nunțile anului 2024

Deși ne aflăm abia în luna februarie, nunțile anului 2024 prind deja contur. Care sunt însă trendurile acestui an și de ce aspecte trebuie să ținem cont pentru a organiza nunta perfectă? Ei bine, cu toții am observat încă din anii anteriori faptul că nunțile au început să fie tot mai variate, fie că vorbim de locație, fie de designul acestora, tematică sau meniu. Tot mai multe cupluri visează la o nuntă cât mai atipică și specială, astfel că organizarea unei nunți în anul 2024, a devenit un adevărat proces de creație și imaginație, atât pentru miri cât și pentru organizatorii de evenimente.

În primul și primul rând, după cum deja știm cu toții, atât în designul de interior cât și în designul pentru evenimente, se ține foarte mult cont de culoarea anului. Așadar, pentru 2024, Institutul Pantone a decis că acest an să fie dominat de culoarea Peach Fuzz. Această culoare, pe care mulți dintre noi o numim simplu, culoarea piersicii, exprimă atât delicatețe cât și simplitate, oferind în același timp un aer de eleganță și mister..

Culoarea anului 2024 este mai mult decât potrivită pentru designul unei nunți. Fie că alegem un mobilier în această nuanță, precum scaune catifelate de culoare Peach Fuzz, fețe de masă, flori sau orice alte decorațiuni, evenimentul va oferi cu siguranță un aer delicat și extrem de elegant. Fiind o culoare pastelată, aceasta poate fi foarte ușor integrată alături de o mulțime de alte culori, fie mai închise, fie mai deschise. Iată aici câteva idei de culori pe care le poți alătura culorii anului:

  • Alb și crem: O combinație clasică și elegantă, care completează frumos tonurile piersicii.
  • Tonuri de roz: Culori precum roz prăfuit sau roz pastel adaugă delicatețe și căldură.
  • Verde mentă sau verde pastel: O combinație proaspătă și plăcută, care adaugă un contrast subtil.
  • Auriu sau galben deschis: Culoarea piersicii se îmbină armonios cu tonurile aurii sau galbene, creând o atmosferă caldă și luminoasă.
  • Gri deschis sau bej: Pentru un aspect mai neutru și sofisticat, aceste culori se completează bine cu piersica.
  • Bordo sau violet deschis: Pentru un contrast mai puternic, culorile închise precum bordoul sau violetul deschis pot crea un aspect îndrăzneț și elegant.
  •  Albastru: O alegere proaspătă și delicată, perfectă pentru evenimente de vară și nu numai.

Tot în materie de design, continuăm cu alegerea florilor potrivite pentru evenimente. Florile care câștigă din ce în ce mai multa popularitate în decorul nunților sunt hortensiile, iar anul acesta, bineînțeles, hortensiile în culori pastelate.

Așa cum am menționat anterior, pe lângă aspectul minunat al culorii anului 2024, aceasta constituie un avantaj când vine vorba de combinațiile de culori, astfel că hortensiile de culoarea piersicii pot fi cu succes alăturate unor flori de diferite culori, precum nuanțe de albastru, galben deschis sau chiar roz, oferind astfel o notă de eleganță dar și de veselie și lumină. Chiar dacă este o floare superbă, hortensia în nuanța Peach poate fi uneori greu de găsit astfel iar o alternativă la fel de fermecătoare, este trandafirul de culoarea piersicii. Acesta poate fi alăturat spre exemplu, hortensiei de culoare albastră oferind astfel un aspect cald și elegant, fie că este vorba de decorul evenimentului sau chiar de buchetul miresei.

Sursa imagini: PINTEREST

Îți place acest articol ?

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Don`t copy text!