Tendințe 2024 – Hambarele de nunți

Deși în continuare cele mai alese locații de nuntă în România sunt corturile de evenimente și săli de tip ballroom, datorită flexibilității pe care acestea o oferă și faptului că pot fi personalizate după placul mirilor, tot mai multe cupluri încep sa aleagă locații inedite și neconvenționale unde să petreacă alături de invitați.

Nunțile în hambar reprezintă o alegere din ce în ce mai captivantă pentru cuplurile care își doresc o atmosferă autentică și mai aproape de sufletul lor.

Locațiile de nuntă din hambare și ferme oferă un sentiment minunat de rustic pentru o zi de nuntă, ceea ce le face alegerea ideală pentru cuplurile care caută un pic de boho chic! Nu numai atât, dar aceste destinații rurale relaxate sunt, de obicei, spațioase și binecuvântate cu o mulțime de spații exterioare. Cu podele din lemn, grinzi expuse și o aură vintage, hambarele oferă un decor plin de farmec și personalitate. Această opțiune permite o personalizare detaliată, cu lumini strălucitoare și detalii rustice sau boho chic. Atmosfera intimă a unui hambar aduce o notă de căldură, perfectă pentru nunți mai mici și mai restrânse dar nu numai.

În România se construiesc an de an noi hambare din ce în ce mai mari și mai spectaculoase ce pot acomoda și evenimente de mai multe sute de persoane.

În continuare dorim să vă prezentăm câteva proiecte de hambare pentru evenimente din diferite zone geografice ale României (Bucovina, Ardeal, Banat și Muntenia), hambare absolut superbe unde se pot organiza nu doar nunți tematice în stil county chic, boho, shabby chic sau rustic, ci și nunți elegante în stilul clasic de white wedding.

Primul exemplu este din Bucovina, Pensiunea La Filuță, al cărei hambar spectaculos și modern poate găzdui evenimente de până la 400 de persoane. Un proiect complex și spectaculos cu acoperiș retractabil, un hambar care îmbină stilul rustic cu cel modern.

Un alt proiect impresionant de hambar pentru evenimente este PROVINCE 1965, o locație fabuloasă în apropiere de Timișoara pe terenul și folosindu-se de clădirile unui fost CAP. Pe o suprafață de 3 ha, desprins de lumea citadină, înconjurat doar de terenuri agricole și peisaje cu lanuri aurii și păduri de cireși, Province este locul unde evenimentele în hambar, în aer liber și mesele festive creativ decorate vor fi prilej de răsfăț. Acest loc magistral reușește să îmbine farmecul rural cu facilitățile moderne și este cu siguranță un loc unde visele de nuntă devin realitate.

Un hambar minunat din regiunea Transilvaniei este The Dallas Barn din Sighișoara, situat într-un peisaj natural unic între arbori seculari și lângă un lac pe malul căruia se întinde un ponton senzațional unde invitații se pot bucura de momente romantice, ceremonii intime sau petreceri nocturne unice.

Pentru a reprezenta regiunea Munteniei, am optat pentru hambarul Narrative, situat în pitorescul Ciolpani, lângă București, este una dintre cele mai fermecătoare locații de nuntă cu hambar din regiune. Hambarul renovat al Narrative emană eleganță rustică, cu pereți de cărămidă expusă și un tavan înalt, oferind o atmosferă autentică și romantică pentru orice nuntă. Decorul natural, alcătuit din lemn și pietre, se îmbină perfect cu peisajul din jur, creând fundalul ideal pentru fotografii spectaculoase. Una dintre caracteristicile distinctive ale Narrative este spațiul exterior. Grădina luxuriantă, cu alei umbroase și florile colorate înfloresc în timpul sezonului, adaugă o notă de farmec și romantism evenimentelor. Cuplurile pot alege să își organizeze ceremonia în aer liber sau să se bucure de o petrecere sub cerul liber sub luminile strălucitoare ale stelelor.

Aranjamente evenimente anul 2024, tendințe florale

Nunțile anului 2024

Care sunt tendințele anului 2024 în materie de evenimente? Eleganță, simplitate, culori pastelate atât în ceea ce privește mobilierul cât și decorațiunile și aranjamentele florale.

Vezi Articol »

Îți place acest articol ?

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email
Don`t copy text!