Chiavari – între eleganță și pragmatism

scaune chiavari

Cele mai multe idei despre decorațiuni de nuntă se referă la genul de scaune Chiavari. Adică dacă în curând veți avea o nuntă, a dvs sau a copiiilor dvs., cu siguranță că în febra pregătirilor stă un element central: cum să fie sala de nuntă? Și cum de această obsesie nu veți putea scăpa singuri, veți întreba pe alții, vă veți uita la alții. Să recunoaștem, este cea mai simplă soluție. Ori, în cele mai multe cazuri, cele mai frumoase idei de decorațiuni de nuntă au în plan scaune Chiavari!

scaune chiavari
Scaune Chiavari, aceeasi forma eleganta indiferent de culoare

Mai mult, cum o idee bună circulă cu viteză, de felul în care se decorează o sală de evenimente festive se interesează și firmele care organizează nunți. Ar fi o naivitate să credem că un organizator de evenimente din România nu se inspira din estetica de peste Ocean. Ca atare, scaunul Chiavari ca mobilier de nuntă vă va fi recomandat și de către organizatorii de aici.

» Mai multe despre scaune Chiavari + galerie cu decorațiuni de nuntă

Dacă sunteți o persoană ambițioasă și cu spirit de inițativă, vă place să faceți totul singur(ă), deci inclusiv să decorați propria nuntă… cu siguranță veți ajunge pe Pinterest. Una dintre sursele principale de difuzare a trendurilor. Cum se decorează o nuntă… veți găsi imagini suficiente care să vă inspire. Cu scaune Chiavari, evident. Este un tip de mobilier nelipsit din oferta organizatorilor de nunți. Urmăriți de exemplu categoria de nunți de pe Pinterest.

Scaune Chiavari; de unde?

Dacă ați realizat că pentru organizarea unei nunți ideal ar fi să folosiți scaune Chiavari, problema următoare ar fi de unde să le procurați? Dilema este oarecum identică și pentru alte tipuri de evenimente, celebrări sau chiar reuniuni și congrese.

Dacă doriți doar să închiriați scaune, noi, cei de la ExpertOutdoor, nu vă putem ajuta. Însă dacă sunteți un organizator de evenimente și doriți să investiți în scaune Chiavari, vă oferim cele mai bune prețuri. La fel, în ipoteza că dețineți un restaurant, o pensiune sau hotel (de fapt un spațiu HoReCa) vă putem face o ofertă foarte bună.

Chiavari, tendințe și viitor

Când vine vorba despre scaune Chiavari, pentru nuntă sau evenimente deosebite, în principiu avem de-a face cu două tipologii umane. Primii dintre aceștia sunt cei care nu se uită la bani și urmăresc doar calitate maximă, pretențiile lor să fie satisfăcute în cel mai mic amănunt. Sunt cei care pretind să fie satisfăcuți cu maximăp exigență.

Ceilalți sunt mai pragmatici. Vor de fapt aceleași lucruri, dar cu bani cât mai puțini și dacă se poate să fie toate la un loc. Sunt adepții unui anume gen de echilibru. Ei preferă să cumpere scaune Chiavari din plastic (polipropilena sau policarbonat) și metal. Sunt dipsuși la concesii…

Mai mult, raționamentul de mai sus poate fi extins chiar la producătorii de scaune Chiavari, de fapt cei care au cumpărat patentul, niște americani, cum altfel… Au și ei produse din lemn, dar în același timp se orientează spre materialele scaune Chiavari din plastic și metal. Acestea din urmă au și prețuri mult mai rezonabile. În schimb, italienii care (încă mai) fac scaune din lemn, așa cum au fost gândite ele la începutul secolului XIX, vă vpor cere prețuri de câteva sute de euro pe bucată.

Este așadar decizia dvs. Sunteți un om al Pământului și cheltuiți responsabil sau sunteți din tabăra cealaltă, a bunului gust și a eleganței împinse la maxim.