Expert Outdoor

Furnizăm mobilier și accesorii pentru afaceri de succes din industria evenimentelor și a ospitalității. Ne mândrim cu peste 2500 de clienți reprezentând locații de tip HoReCa și agrement: organizatori de evenimente, restaurante, cafenele, terase, parcuri acvatice, piscine, plaje private și altele.

Expert Outdoor

Furnizăm mobilier și accesorii pentru afaceri de succes din industria evenimentelor și a ospitalității. Ne mândrim cu peste 2500 de clienți reprezentând locații de tip HoReCa și agrement: organizatori de evenimente, restaurante, cafenele, terase, parcuri acvatice, piscine, plaje private și altele.

FILOSOFIA EXPERT OUTDOOR

Filosofia noastră de business se bazează pe corectitudinea preturilor practicate.
Din anul 2015 ne dezvoltăm pe baza reputației create de clienții noștri. De asemenea, fidelizarea clienților s-a produs în mod natural, astfel încât astăzi putem afirma cu satisfacție că o foarte mare parte dintre clienții noștri se află la a doua sau la a treia colaborare.

Despre

EXPERT OUTDOOR

Cine suntem?

Suntem furnizor de mobilier și accesorii pentru HoReCa (restaurante, cafenele, terase) și în special pentru industria organizării evenimentelor (evenimente private, evenimente corporate, evenimente culturale). De asemenea furnizam mobilier pentru plaje și piscine, bazine acoperite sau parcuri acvatice.

Fie ca sunt piese ieftine sau scumpe, fie că vorbim despre mobilier de interior sau de exterior, fie că e din plastic, metal sau din lemn, fie că este albastru sau alb, toate produsele noastre sunt definite de SIGURANȚĂ, DURABILITATE și cel mai bun raport calitate-preț.

Prezinta-ne IDEEA ta iar noi iți vom propune soluțiile optime pentru proiectul tău în funcție de nevoi, buget și destinație. După ce găsim împreună soluția cea mai potrivita, urmează partea de implementare în care ne asiguram că vei primi toate produsele în termenele și condițiile agreate.

După 6 ani de activitate și zeci de mii de piese de mobilier livrate, am constatat cu mare satisfacție faptul că majoritatea clienților NOI ne aleg prin recomandare din partea altor clienți.

Te așteptam în showroom cu o cafea și multe idei originale.

Servicii

EXPERT OUTDOOR

Consultanță

Ai o idee de afacere dar nu ești hotărât în privința mobilierului?

Vino la noi în showroom și te vom ajuta să te decizi sau chiar să descoperi ceea ce îți place. Tu ne povestești despre proiectul tău iar noi îți vom prezenta trendurile actuale și propunerile noastre în materie de mobilier și accesorii pe domeniul de activitate ales de tine: fie că dorești să organizezi evenimente la cheie sau doar să închiriezi logistica, fie că dorești să deschizi un restaurant, să mobilezi o piscină sau o terasă.

Personalizare

De asemenea îți oferim posibilitatea de a-ți personaliza mobilierul ales în culorile dorite cât și din materialele alese de tine. Dacă ai un buget prestabilit și îți dorești neapărat un anumit design, poți opta pentru design-ul ales de tine și poți influenta prețul acestuia prin prisma materialului din care alegi să fie realizat produsul. Daca e să luăm ca exemplu celebrul scaun de evenimente CHIAVARI (scaun Tiffany), acesta se poate realiza din lemn, polipropilena, policarbonat sau metal, iar prețul scaunului diferă în funcție de materialul ales.

Continuitate
Odată ce achiziționezi un produs de la noi, ai siguranța că în momentul în care decizi sa-ți extinzi afacerea, vei găsi la noi aceleași produse și aceeași calitate.

Câteva

PĂRERI ALE CLIENȚILOR

Play Video

Pentru că ne place să ne înconjurăm de furnizori magici, pe care ne putem baza, le dăm un big YES și ne dorim un parteneriat fără sfârșit!
Mulțumim Expertoutdoor!

Corina Mihai – Yes Events Solutions

Don`t copy text!