Masa pliabila din HDPE. Avantaje

masa pliabila hdpe

Proprietarii de spații HoReCa au la dispoziție masa pliabilă din HDPE. Aceasta ar trebui să fie un obiectiv în planurile de achiziție ale celor activi în piața de divertisment, a organizatorilor de evenimente. O masă de acest gen corespunde perfect dorințelor proprietarilor de restaurante.

Este un mobilier din gama HoReCa ce oferă avantaje în plus față de ceea ce exista până acum. Masa pliabilă din HDPE este ușoară, se poate depozita relativ facil și fără a-i fi create condiții deosebite. Oferă cu ușurință locuri pentru 8-12 persoane la aceeași masă.

masa pliabila HDPE

Posesorii de spații HoReCa pot organiza mai eficient evenimente deosebite având în inventar o astfel de masă pliabilă. De pe site-ul expertoutdoor.com se pot achiziționa modele care cu siguranță vor satisface pretențiile unor nunți, botezuri, conferințe sau alt gen de evenimente care impun un mobilier adaptabil, ușor, spațios și în același timp ieftin.

» Masa și scaun „Banquet” pentru restaurant, conferințe

Drumul spre masa pliabilă ideală

Spuneam în articolul nostru precedent, cel despre „Masa și scaunul pliabil. Motivația de a le confecționa”, că producția lor masivă ca mobilier comercial a început dintr-o necesitate. Respectiv din aceea de a contribui la un nou mod de a petrece timpul liber. Remarcabil, nu? Adică de la un obiect cu dedicație inițială în campaniile militare să ajungi la ceva indispensabil pentru un picnic. Masa și scaunul pliabil sunt însă doar o picătură din imensele (re)conversii militare spre civil.

Și dacă s-a gândit cineva că umanitatea are limite creative, ei bine acea persoană s-a înșelat. Istoria recentă ne spune că a existat și cineva care s-a gândit să (re)inventeze masa pliabilă. Da, în 1951, Boris Cohen și Joseph Pucci au fost primii care au brevetat masa pliabilă. Brevetarea unor lucruri banale (și la care cei mai mulți oameni nu s-ar putea gândi) este desigur o „boală” a americanilor, eliberați pe deplin de sclavia birocratică și limitativă a chestiunilor de bun-simț englezești. Cei doi n-au făcut altceva decât să preia din viața cotidiană ceva ce exista deja, căci americanii produceau deja în serie un model de masă pliabilă. Ne referim la compania Durham care avea un model aflat în producție încă de la începutul anilor 1940.

Este cazul să reamintim că tot ei, americanii, au brevetat umerașul pentru uscat haine? (Patentul 366.096 din 1887 al lui Nathaniel Heck) O chestie similară cu sfoara de întins rufe… În fine…

mobilier horeca pliabil

Polietilena de bon-ton

Revenind la ideea producției de mese pliabile, trebuie spus că și aceasta a cunoscut un salt formidabil. De la mese din lemn sau tablă de aluminiu de care trebuia să ai grijă ca de ochii din cap pentru a nu le rupe, asistăm în această perioadă la o adevărată proliferare a meselor din HDPE! Cum am spus mai sus, masa pliabilă din HDPE pare a fi soluția simultană la mai multe solicitări.

Cuvântul acesta care a devenit extrem de iubit de producătorii de mobilier pliabil înseamnă „polietilenă de mare densitate”! HDPE este pretextul de a construi mese și scaune pliabile care, acum, în anii aceștia, au ajuns ceva ce aduce mai curând cu o modă. Dacă în urmă cu câțiva ani era trendy să-ți duci pachețelul cu mâncare într-o sacoșă de nylon pe care era fotografia formației Abba, acum lucrurile au devenit mai serioase. Niciun picnic adevărat nu se mai ține pe o pătură întinsă pe iarbă.

» Masă rotundă „Festivo” pentru evenimente deosebite

Acum există mesele pliabile la care încap lejer 12 persoane și care nu-ți rup portbagajul, eventual le iei sub braț căci au ajuns de dimensiunea unei serviete. Mesele și scaunele din HDPE sunt încă sub imperiul modei, dar foarte curând vor ajunge o banalitate.

O masă sau un scaun din HDPE poate avea cele mai diferite culori. Rezistă în ploaie, în bătaia soarelui fără să se decoloreze și „acceptă” să fie depozitate într-un garaj neîncălzit, pe scurt sunt ceva de neimaginat să lipsească unei familii moderne. Iar dacă vin neamurile sau prietenii… masa pliabilă din HDPE se scoate din debara sau de sub pat și se rezolvă situația.

Un alt mare avantaj al mobilierului pliabil din HDPE este și acela că o masă din acest material este ieftină. Astfel încât atunci când vă plictisiți o puteți dărui celor nevoiași și dvs. să vă cumpărați alta…

» Mobilier pliabil și la Lifetime