Masa și scaun pliabil; nunta memorabila!

masa pliabila

Masa și scaunul sunt elemente indispensabile oricărui eveniment la care ne-am putea gândi. Nu există nimic fără astfel de mobilier. Toată lumea cumpără mese și scaune, toate firmele au nevoie de așa ceva. Niciun eveniment nu se poate desfășura fără măcar o masă!

Logic, de ce n-am face o nuntă cu scaune și mese pliabile!? Ce ne-ar putea împiedica? Poate doar principala idee (preconcepută delatfel) că masa și scaunul care se pliază nu sunt alegerea ideală pentru o nuntă. Cine a mai văzut nuntă cu scaune pliabile? se vor întreba tradiționaliștii. Sunt prea ieftine, sunt instabile și denotă sărăcie. Așa să fie!?

» Masa pliabilă „Cocktail FESTIVO”

Are diametrul de 80 cm și blatul din plastic. Este pliabilă și realizată dintr-o combinație de HDPE și dur-aluminiu, ceea ce îi oferă calități extrem de solicitate: este rezistentă și ușoară în același timp. Iar dacă o acoperiți cu o husă, nici nu știți că este masă pliabilă. Oaspeții dvs se vor plimba la evenimentul pe care dvs. îl organizați, își vor lua un pahar de pe ea și habar nu vor avea că se servesc de pe o masă pliabilă! Și nici nu contează, nu-i așa!? Apoi, după ce se termină totul (congres, reuniune, nuntă, botez…) o luați frumos și o puneți înapoi în depozit. Sau în debara…

masa pliabila
Aceasta este o masa pliabila. V-ati prins, nu-i asa?

» Masa pliabila Festivo 160 cm

Cu diametrul de 160 cm este capabilă de a fi folosită de 6-8 persoane. Este o masă pliabilă suficient de mare încât să nu vă călcați pe picioare cu vecinul. Remarcabil la această masă este blatul realizat din HDPE, la fel ca mezina familiei FESTIVO, cea de mai sus. Despre calitățile polietilenei HDPE am notat suficient în postarea noastră „Masa pliabilă din HDPE. Avantaje”. Totuși, insistăm și aici că este o masă pliabilă de o rezistență deosebită. Nu doar că are o durabilitate în timp nemaipomenită, păstrându-și nealterate calitățile, dar datorită mecanismului său foarte fiabil suportă cu succes șocurile cele mai uzuale și inerente unei nunți. Rezită la tăvăleală, ca să vorbim românește.

Prețuri imbatabile

Atunci când decidem să organizăm o nuntă, în cele mai multe situații, principalul element de referință după care alegem și luăm decizii este prețul. Indiscutabil, prețul este cel care dictează cele mai multe decizii. Ori, cine spune că la o nuntă nu contează prețul cu care închiriezi sala nu știe ce vorbește. La fel, cine are un spațiu HoReCa (adică un restaurant sau un hotel) și nu este pregătit să organizeze un eveniment la care să ofere scaune pliabile, acela nu-si cunoaste interesul!

mobilier horeca pliabil
Si aceasta este o masă pliabila…

Vorbind despre mese și scaune pliabile, acestea pleacă din start cu un enorm avantaj față de cele fixe, clasice, masa și scaunul pe care-l știm noi. Marele avantaj al lor este prețul. Sunt ieftine. Iar chestia cu fragilitatea și instabilitatea unui scaun sau masa pliabila este un mit. Nu mai suntem ca in urma cu 20 de ani, n-o sa va vina sa credeti cat de mult a evoluat totul. Inclusiv in privina mobilierului horeca, respectiv cel necesar organizarii unei nunti sau al unui congres corporatist. Poate că un congres în adevăratul sens al cuvântului mai rar veti avea ocazia sa organizati, poate niciodată, dar o intalnire a oamenilor de afaceri nu este deloc imposibil. Reuniunile și banchetele tinerești de sfârșit de liceu au devenit deja evenimente mondene!

Așadar, de ce nu mese și scaune pliabile!?

mobilier horeca pliabil