Oferta de mobilier elegant si rafinat

scaun napoleon alb pentru restaurante

Ballroom, restaurant sau cort? Scaunele Chiavari si Napoleon confera personalitate oricarei locatii.

Conferinte, spectacole, nunti, aniversari, ceremonii in aer liber sau petreceri la cort? Orice eveniment se poate distinge prin eleganta, naturalete si bun gust. Localurile din industria HoReCa se simt obligate sa aiba cele mai bun mobilier.

 

mobilier horeca chiavari si napoleonPentru orice categorie de locatie si orice tip de eveniment exista un scaun Chiavari sau un Napoleon potrivit. Pentru restaurante si ballroom-uri exclusiviste, oferim scaune din lemn masiv de calitate si surse FSC.

Pentru restaurante, sali de nunti, centre de evenimente, organizatori de evenimente festive in aer liber sau la cort oferim o gama completa de mobilier horeca: scaune solide si rezistente la trafic intens si reamenajari zilnice.

Punem la dispozitia partenerilor nostri scaune de eveniment Chiavari si Napoleon din lemn masiv in culori naturale sau retro (antique, limewood) la care se auauga culorile clasice (alb,auriu, argintiu), din metal solid (aluminiu sau otel acoperite cu un strat gros de vopsea rezistenta in culoarea dorita: alb,auriu, argintiu, wenghe, mahon, nuc, cires, cafea) sau din plastic turnat monobloc pentru o rezistenta foarte mare. Cine lucreaza la un hotel sau un restaurant stie sa aprecieze calitatea si rezistenta.

element de mobilier horeca scaun napoleonNe adresam asadar tuturor categoriilor de clienti din indiustria HoReCa, satisfacem nevoile oricaruit tip de eveniment dar si de BUGET. Oferim Scaune Chiavari si Napoleon la preturi imbatabile, incepand cu 67 lei + TVA. Pentru un scaun Chiavari cu rezistenta sporita la sarcina 150 kg aveti garantie 2 ani.

Pentru scaunele Chiavari si Napoleon achizitionate de la noi se beneficiaza de preturi speciale la pernutele de sezut cu huse din material textil sau piele ecologica si culoare la alegere. Pretul promotional al unei pernute pentru scaunele noastre este de aprox 15 RON (pret special doar la achizitionarea pernutei de sezut impreuna cu scaunul).

Contactati-ne pentru oferta!

Cititi si:
>>> Chiavari, simbol horeca al evenimentului

>>> Vizitati locurile de origine ale mobilierului Chiavari