Oferta: scaune pentru nunti si evenimente speciale

mobilier horeca

„RATTAN Outdoor & HoReCa” lanseaza o noua colectie de scaune pentru săli destinate evenimentelor speciale, pentru nunți și festivități. Oferta aceasta de mobilier este ideală și pentru restaurante sau organizări în corturi si terase. Scaunele din colectia „Nunți 2017” sunt realizate din polipropilenă de calitate superioară si sunt turnate monobloc folosindu-se cele mai noi si performante tehnologii in domeniu.

Colectia include modele indragite in randul gastronomilor si organizatorilor ne evenimente festive si nunti si anume: „Chiavari” (scaun „Tiffany”), scaun Napoleon si Rings, respectiv un model de scaun foarte elegant, cu spatar in forma de inele pretrecute.

Scaunele sunt usor de curatat si de intretinut, fiind turnate monobloc (pline) eventualele zgarieturi aparute in urma lovirilor repetate nu sunt vizibile. Scaunele sunt de asemenea foarte usor de manipulat fiind usoare (4 kg) si putandu-se stivui fara probleme 12-15 bucati.

Suntem singurul furnizor din Romania pentru aceste scaune iar preturile sunt cele mai atractive de pe piata internă, ele incep de la 67 lei + TVA / scaun in functie de cantitate.

De asemenea, vă reammintim că avem oferte de mobilier HoReCa adaptabile în funcție de cantitatea solicitată.

Asteptam cerea dvs de oferta la info@expertoutdoor.com