1. Ideile și dorințele clientului sunt importante pentru noi

Știți ce mobilier vreți, a veți deja o idee de design și/sau cerințe specifice legate de proiectul dumneavoastră de amenajare? Mobilierul HoReCa este un concept, iar viziunea dvs constituie punctul de pornire al proiectului și baza pentru pașii următori.

2. Mobilierul HoReCa și viziunile alternative

Venim în întâmpinarea planurilor dumneavoastră cu viziuni alternative despre mobilierul HoReCa. Vă oferim planuri concrete de amenajare spatii horeca precum și exemple de amenajări similare, și bineînțeles, sugestii de materiale, culori, combinații etc. Abordarea noastră este foarte clară și în sensul adaptării proiectelor la bugetele și termenele de execuție impuse de clienții noștri.

3. Designul si mobilierul final sunt decizia clientului!

În urma deciziilor dumneavoastră referitoare la concept și design, indiferent ca este vorba de un mobilier de tip horeca, pentru terasa sau orice alt tip de local, RATTAN Outdoor & Horeca vă pune la dispoziție variante de amenajare alternative și cotațiile de preț aferente acestora. Politica noastră de prețuri este una foarte transparentă, avem preturi clare pentru orice tip de mobilier, din ratan sintetic, metal (otel sau aluminiu), lemn, plastic sau orice alt tip de mobilier solid si de calitate.

4. Ideile devin realitate

Mergem si mai departe in proiectul dvs de amenajari interioare, astfel ca la cerere putem oferi mostre, totul in ideea de a va edifica pe deplin. Astfel, veti sti exact cum va arata mobilierul, veti sti daca aveti nevoie de un accesoriu sau proiectul dvs de amenajari este exact ceea ce doriti: un concept tangibil cu o imagine reală și care să vă reprezinte pe deplin.

5. Outsourcing la nivel global

Produsele noastre de mobilier și decorațiuni se realizează pe bază de comandă în fabricile noastre partenere, situate în marea lor majoritate în Asia de Sud-Est, pentru a permite un raport calitate-preț imbatabil și pentru a ne putea lăuda cu cele mai competitive oferte de amenajare pentru clienții noștri.

6. Convingeți-vă de calitatea

Mobilierul HoReCa (sau din orice gama ati comandat) va fi livrat cu punctualitate, personalul nostru competent vă va asista la partea de instalare și asamblare, dacă este cazul. Chiar și după finalizarea proiectului vă stăm la dispoziție cu service și asistență de specialitate.

Mobilăm afacerea dvs.!

SERVICIU CLIENTI

Livrările noastre de mobilier Horeca se bazează și pe un serviciu „clienți” suficient de bine pus la punct. Personalul nostru este gata oricând să răspundă întrebărilor și solicitărilor dvs.

Pentru a putea însă să rezolvăm mai ușor orice dificultate veți avea în legătură cu mobilierul horeca, de terasa, ratan sintetic sau de orice alt gen sau referitor la orice alta chestiune despre amenajarile noastre interioare – exterioare, va invitam sa consultati politica noastra de preturi, retur si confidentialitate.

CALITATE SUPERIOARA

 Producem, livram si oferim consultanta doar pentru mobilier HoReCa de cea mai buna calitate. Partenerii nostri de productie si distributie ne livreaza doar ceea ce solicităm, în politica noastră de achiziții, producție sau livrare nu există noțiunea compromisului. Mobilierul livrat de noi este de o calitate neîndoilenică.

Lucrăm doar cu ce este optim sub raportul calitate-preț. Cel mai bun preț și cea mai bună calitate nu fac casă bună întotdeauna. Totuși, mobilierul livrat de noi se va deosebi față de alte produse de pe piață!

EXPERIENȚĂ în DESIGN

Avem experienta în proiectarea și designul amenajărilor interioare. Soluțiile noastre de mobilier HoReCa si pentru terase se impun. Sunt proiecte bine documentate si argumentate, iar clientii nostri din industria turismului si a agrementului s-au convins de acest lucru.

Orice piesă de mobilier livrată de RATTAN Outdoor & HoReCa se va potrivi exact acolo unde a fost proiectată. Cele mai bune soluții de design al amenajărilor HoReCa sunt rodul anilor de experiență, de producție și livrare de mobilier pentru hoteluri, restaurante, cafenele, terase si piscine.

MOBILIER PRACTIC

Mobilierul HoReCa proiectat si livrat de noi se remarca prin linia sa practică. Este genul de mobilier care se va distinge prin pragmatism și eficiență. Totuși, să nu credeți că suntem oameni cu spirit cazon! Suntem capabili de a proiecta și mobilierul pentru un local vaporors, romantic sau jucăuș…

Poate că atributul de practic cuvenit mobilierului RATTAN provine si se datorează unei sintagme: este exact mobilierul de care ai nevoie și în locul unde ai nevoie! Aceasta înseamnă un spirit practic!

Mobilierul pentru terasă livrat de noi este proiectat pentru a te simți bine!

Contesta normele

Convingeti-va! Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru.