Pledoarie pentru un altfel de șezlong

sezlong horeca canton

Este anotimpul când producătorii și distribuitorii de mobilier HoReCa au cele mai bune oferte, iar de acestea profită cei ce au avut un sezon extenuant. Un sezon extenuant înseamnă mulți clienți, înseamnă poate o nevoie de refacere a inventarului, o primenire în toate sensurile a tot ceea ce ține de o locație din categoria generică HoReCa.

Așadar, e timpul când se pot face cele mai bune cumpărături, când aveți cele mai bune oferte, așa cum am sugerat și noi în articolele anterioare. Informația nu este de nebăgat în seamă, chiar dacă tot acum e timpul când proprietarii de hoteluri se pregătesc de Crăciun, când pensiunile rurale își așteaptă oaspeții de iarnă. Însă, măcar din când în când ar trebui să ne amintim că omul gospodar își face iarna car și vara sanie…

În spiritul celor spuse mai sus „RATTAN Outdoor & HoReCa” prezintă partenerilor actuali dar și viitorilor colaboratori un excelent model de șezlong CANTON, element de mobilier care se încadrează perfect la statutul de vedetă al Litoralului 2017, așa cum scriam în articolul nostru anterior.

Atractivitatea ofertei noastre este atât de reală încât merită să vă informăm că de acest șezlong profită și hotelul Sunquest din Venus, care și-a reînnoit recent inventarul de mobilier horeca. La fel cum se întâmplă și în stațiunile din Italia și Grecia, unde șezlongul CANTON este în mare vogă.

Relaxare, plajă, soare…

Ieșind puțin din tipicul articolelor noastre, să vă spunem că vacanțele de la Hotel Sunquest ar putea fi excelente din toate punctele de vedere, iar acest lucru nu se datorează neapărat faptului că managerii hotelului s-au dotat cu șezlonguri CANTON, ci mai ales poziționării acestuia în cadrul litoralului. Stațiunea Venus face parte din salba de complexe din apropierea Mangaliei și se remarcă prin aerul liniștit pe care-l oferă.

sezlong horeca

Hotel Sunquest vă prezintă acel tip de relaxare pe care-l doresc amatorii de vacanțe clasice, stațiunea fiind situată într-o porțiune de litoral unde marea este și ea calmă, fiind renumită pentru apele liniștite și sărace în alge. Mai mult, Venus s-a dezvoltat și ca stațiune balneoclimaterică datorită apelor sale sulfuroase. Iar noi, cei de la „RATTAN Outdoor & HoReCa”, ne vom bucura să știm că o parte din confortul dvs se datorează și șezlongurilor pe care le furnizăm.

Șezlongurile CANTON, semnul inovației

Turiștii mai de dinainte de 89 și chiar din anii 90 își aduc aminte de ceea ce însemna un șezlong în acele vremuri, în general un fel de obiect de mobilier din lemn sau un cadru metalic cu pânză. Lucrurile s-au schimbat destul de serios cu toate că, recunoaștem cu regret, încă mai există locații unde domină relicvele trecutului, ca dealtfel în întreaga societate românească. Ei bine, inovația folosită de producătorul șezlongului este o combinație între aluminiu și textilena, un gen de pânză platificată.

Mobilierul horeca astfel rezultat atinge cele mai înalte standarde de confort. Plajele din arealul mediteraneean încep să fie dominate de această inovație care a generat o piesă cu reale calități: ușor, rezistent și elegant…