Salon Euphoria

Salonul EUPHORIA se poate defini prin grație pură, un vibe natural și o atmosferă boemă. Elementele naturale, cum ar fi cărămidă și verdeață aduc o notă de autenticitate și eleganță în designul de lux. Un salon senzațional!

Salon Euphoria

Salonul EUPHORIA se poate defini prin grație pură, un vibe natural și o atmosferă boemă. Elementele naturale, cum ar fi cărămidă și verdeață aduc o notă de autenticitate și eleganță în designul de lux.
Un salon senzațional!

Events Garden by Nabucco

O locație de poveste din Boldești Scăeni, ce pune la dispoziția celor din București, Ilfov și Prahova, trei saloane de evenimente PREMIUM, dotate exclusiv cu mobilier și accesorii marca ExpertOutdoor. Salonul EUPHORIA se poate defini prin gratie, un vibe natural și o atmosferă boemă.

Centrul de evenimente Events Garden pune la dispoziție și o grădină impresionantă pentru evenimente în aer liber și ceremonii, precum și o piscină romantică, iluminată spectaculos. Întregul concept a fost gândit și pus în practica de către o echipă formată din antreprenori pasionați și designeri talentați.

Incluse în Proiect

Sfeșnic metal CHARM

Sfeșnicele din metal cu cupe sticlă conferă noblețe și o eleganță aparte oricărui eveniment. Suporții cu tije metalice și cupe din sticlă sunt un accesoriu obligatoriu în cadrul evenimentelor de lux.

Vezi Produs »

CHAMELEON

Scaun din categoria mobilierului elegant pentru HoReCa si evenimente. Adaptabil oricărui tip de locație și eveniment.

Vezi Produs »

FILOSOFIA EXPERT OUTDOOR

Filosofia noastră de business se bazează pe corectitudinea prețurilor practicate. Din anul 2015 ne dezvoltăm pe baza reputației create de clienții noștri. De asemenea, fidelizarea clienților s-a produs în mod natural, astfel încât putem afirma cu satisfacție majoritatea se află la a doua sau la a treia colaborare.

Don`t copy text!