Proiectarea și amenajarea spațiilor de relaxare la birou

saltele mobilier

Pentru designerii de spatii de lucru și birouri, proiectarea spațiilor de relaxare, asa numitele „relaxing corner“ sau “relaxing room“ nu mai reprezinta de mult o noutate ci este deja un MUST , o cerere standard din partea clienților. Majoritatea companiilor multinaționale și nu numai, acolo unde angajatii lucreaza de cele mai multe ori sub presiunea deadline-urilor si a target-urilor, este esential ca aceștia să aibă posibilitatea de a se retrage într-un mediu de confort și a se putea relaxa măcar câteva minute zilnic, astfel incât să poată face față stresului, dar și pentru cresterea productivitatii angajatilor in general.

Tinerii de astăzi se orientează în general spre companii care le pot asigura un mediu creativ și flexibil, un ambient “cosy” unde să poată interacționa cu ușurință sau, pur și simplu, unde se pot retrage pentru câteva minute atunci când simt nevoia.

Cei de la The Guardian fac o analiza concluziilor rezultate in diverse studii asupra necesitatilor angajatului modern intr-o era tehnologica in care creativitatea este mai importanta decat orice reguli de etichetă la locul de muncă.

Citeste aici articolul din THE GUARDIAN despre lucrurile care cresc productivitatea intr-un birou

Dotarea acestor spații se face de regulă cu piese de mobilier care asigură un confort maxim, perne, saltele si fotolii PUF de tip bean bag. Acestea se muleaza dupa forma corpului si pot avea diferite forme si dimensiuni.

Saltele beanbag pentru buirou

EXPERTOUTDOOR oferă saltele de dimensiuni foarte mari (giant bean bag) de 180 cm x 140cm precum și fotolii (trigoo) de 80x120x80cm în culori plăcute și moderne. Aceste saltele și fotolii sunt impermeabile și se pot folosi atat in interior (birou, terasă interioară, cafenea,pub) cât și în exterior (terasă, piscină, plajă, cafenea, pub)

Saltea mare puf plaja piscina terasa Saltea puf sezlong plaja piscina terasa