Scaune Chiavari; de la festiv la celebritate

scaune chiavari oficial

Un scaun Chiavari reprezintă simbolul a tot ce este mai elegant. Absolut orice eveniment are nevoie de scaune care să-l susțină, nu poți să participi la o nuntă, la un congres sau la o întâlnire de afaceri fără să te așezi pe ceva. Iar dacă locul unde te afli este definit de eleganță și bun gust, atunci acolo sunt și scaune Chiavari.

Pare greu de închipuit cum un scaun poate să se auto-includă în tot ce este memorabil. Pentru că așa se întâmplă, scaunele Chiavari parcă vin singure, parcă sunt bune la toate.

Scaune pentru nunți perfecte

Fotografia de la nunta John Kennedy cu Jaqueline, doar ei doi, o masă și câteva scaune Chiavari au devenit simbol al organizatorilor de nunți. Vrei să fii memorabil, să ai o nuntă fantastică? Vrei să te simți nemaipomenit iar invitații să te admire? Ai nevoie de scaune Chiavari.

scaune nunta chiavari

Scaunele Chiavari sunt ideale pentru nunți și se încadrează în majoritatea ideilor de decor. Ele pot transforma o sală sau un cort în cele mai bune saloane, în cele mai bune recepții.

O nuntă cu celebrități, marile evenimente sunt organizate de obicei cu aceste scaune. Scaunul Chiavari a intrat însă hotărât în lumea clasei de mijloc. Acum este al tuturor.

Chiavari și forma sa au intrat în subconștientul nostru. Organizatorii de nunți și serate „cu ștaif” știu că a avea seturi complete de scaune Chiavari înseamnă succes. Dacă a închiria scaune pentru nunți, pentru evenimente în general este un business, cu atât mai mult a închiria Chiavari este deja o notă de profesionalism.

Cât costă un scaun Chiavari

Oferta noastră de scaune Chiavari se adresează oamenilor practici. Acelora care au nevoie de scaune rezistente și care păstrează în același timp tot ce este mai bun de la un mobilier celebru.

» Scaune Chiavari la cel mai bun preț. 69 lei + TVA

De la noi puteți cumpăra scaune Chiavari din lemn care suportă greutăți de până la 250 de kg. Variante mai ieftine dar la fel de rezistente din polipropilenă la culorile cele mai uzuale: sidef, alb, auriu, argintiu, wenghe și roșu. De asemenea, vă oferim scaune Chiavari din metal.

Să nu uităm de renumitele scaune Chiavari ghost, translucide și potrivite pentru o nuntă perfectă.

Scaune Chiavari, oficiale și tradiționale

Donald Trump și partenerii săi de discuții oficiale de la Casa Albă sunt așezați pe scaune Chiavari. La fel, pe scaune Chiavari stau și invitații familiei Obama în saloanele unde au loc dineuri oficiale.

Să facem doar observația că, în America, scaunele Chiavari mai pot avea și alt nume, respectiv scaune Tiffany. Sunt același lucru. Sunt inconfundabile.

scaun chiavari dineu

Un scaun Chiavari original, din lemn, cumpărat direct din Italia sau de la vreo casă de licitații poate ajunge la prețuri de zeci de mii de euro. Inițial era fabricat doar din lemn. Gaetano Descalzi, a fost primul creator al acestor scaune. Inițial, la începutul secolului al XIX-lea erau manufacturate doar din lemn de cireș, o resursă care la vremea aceea era nefolosită. Atunci se dorea fabricarea unui scaun ieftin și bun la toate și să aducă un profit cât de mic comunității.

» Mai citiți și despre prețurile și viziunea Chiavari

Scaunele Chiavari așa au și rămas: bune la orice eveniment. Mai scumpe sau cu prețuri acceptabile. La noi aveți cea mai bună ofertă, testați-o! Mai jos aveți o galerie cu idei de decorațiuni pentru nunți cu scaune Chiavari.

Idei de decor pentru nuntă cu scaune Chiavari: