Scaune și mese pentru evenimente. Filozofia cumpărării acestora

masa si scaun pliabil la nunta

Mese și scaune pentru evenimente deosebite, scaune pentru organizarea de congrese sau reuniuni… toate acestea dunt obiecte de nelipsit din inventarul unei firme care organizează evenimente! Despre scaune și despre mese se poate vorbi în mod sigur ca despre niște obiecte de afaceri. Pentru că se caută, se cumpără, se închiriază. În ceea ce ne privește, noi le vindem. Și avem scaune și mese pentru toate tipurile de evenimente.

Închirierea de mobilier horeca este așadar un trend în business-ul de eveniment. Există deja suficiente site-uri de unde puteți închiria scaune și mese pentru ceea ce aveți nevoie. Ce calități trebuie să aibă acestea!? S-ar putea spune că fiind obiecte destinate unui public divers, ar trebui să corespundă gusturilor acestuia, adică să fie cât mai diverse. În realitate lucurile sunt mult mai simple și vom încerca să enumerăm principalele calități ale unor scaune și mese destinate evenimentelor festive.

» Mobilier horeca pentru evenimente

Desigur, există o categorie de clienți asupra cărora noi nu vom insista, respectiv cei pentru care nu contează prețul. Este vorba de aceia care nu se uită la bani pentru că nu depun eforturi pentru a-i avea. Noi credem (ne place să credem și chiar ne dorim acest lucru) că ne adresăm unui public chibzuit, pentru care prețul la care obține un produs sau un serviciu este un lucru important.

mobilier horeca masa si scaun nunta

Mese și scaune ieftine

Ce înseamnă un scaun ieftin? Orice s-ar crede, noi excludem ideea că o masă sau un scaun ieftin înseamnă de unică folosință, adică îl folosești o dată, de două ori și apoi cumperi altul. Nu, noi vindem scaune ieftine în sensul că ele sunt produse care oferă exact aceleași calități cu cele așa-zis de firmă. Doar că, spre deosebire de acestea din urmă, dvs. nu dați bani și pe nume. Căci în realitate exact asta se întâmplă. Produse cu calități fizice asemănătoare costă mult mai mult doar pentru că sunt produse „de firmă”.

» Oferte speciale de la Expertoutdoor

Clientului îi va rămâne de ales: să plătească pentru ceva de care se va folosi o singură dată, sau să aleagă un compromis, mai puțini bani pentru un scaun de care va uita de cum se termină nunta la care a participat. În definitiv, trebuie să recunoașteți, veți ține minte rochia miresei și nu scaunul pe care ați fost așezați. Spre deosebire de un organizator de evenimente, care se va gândi atunci când cumpără mese și scaune pentru închiriat, că acestea trebuie să fie rezistente pentru a le putea folosi de cât mai multe ori, iar prețul cerut clientului să poată fi mai mic.

Teoria de mai sus se poate exemplifica printr-o rezolvare ipotetică. Puteți cumpăra un scaun Chiavari din Italia, de la mama lui de acasă cum se spune sau de la un producător alternativ. În defintiv, pe cine interesează unde s-a produs scaunul pe care a stat la o întâlnire de afaceri!? Sau puteți cumpăra direct de la noi, care vă facem una dintre cele mai bune oferte calitate/preț.

Mobilier pliabil

Posibilitatea de a păstra mesele și scaunele într-un depozit în intervalul de timp cât nu sunt folosite este una din calitățile acestui tip de mobilier. Cât mai multe într-un spațiu cât mai mic. Masa și scaunul pliabil determină prețul cu care se închiriază. Spre comparație, consultați și oferta unor site-uri specializate în închirierea de scaune și mese pentru evenimente. Cu această ocazie comparați și cu oferta noastră cu care vindem!

Mobilier stivuibil

Chiar dacă nu sunt pliabile, acele mese și scaune stivuibile (care se pot așeza unele peste altele pentru a fi păstrate) sunt deosebit de atrăgătoare pentru un organizator de evenimente. Cine caută și cumpără mobilier stivuibil știe, cu siguranță, că depozitarea mobilierului implică niște cheltuieli. Care pot afecta profitul și care se vor răsfrânge asupra dvs., adică a clienților.

Argumentele esențiale sunt în cele din urmă prețul și ce obțineți în schimb. Pentru că ne îndoim că vă veți cumpăra 200 de scaune pentru nunta fiicei dvs. Sau pentru întâlnirea de zece ani de când ați terminat facultatea…