Scaune pentru conferințe; drumul spre cel mai bun!

scaune conferinte

Cu un subiect precum cel de scaune pentru conferințe intri automat în lumea celor mai buni. Mă rog, pentru a fi în top, pentru a fi acolo, cu cei mai buni și cei mai bine informați, trebuie îndeplinite două condiții. Prima (poate o să credeți că glumim) este cea legată de achiziția unui scaun de calitate, dar sarcina aceasta este a proprietarului de spațiu. O omului horeca adică.

Cea de-a doua condiție este cum să te pregătești pentru conferință. Asta este pentru invitați, oaspeți, participanții în general. Dar să le luăm pe rând…

Achiziții recomandate pentru o conferință memorabilă

Din calitate de proprietar, ca să-ți poți vinde marfa, adică să poți închiria o sală pentru desfășurarea de evenimente „cu ștaif” trebuie să investești. Prima investiție este spațiul, dar apoi, imediat, urmează mobilierul. Iar scaunele tip conferință sunt elementul central. Un scaun bun, pentru o conferință pe care participantul va trebui s-o țină minte, va fi neapărat unul în care să se simtă comod.

scaun conferinte lido

Expertoutdoor vă recomandă câteva modele de scaune de conferințe din portofoliul nostru. Înainte de asta să țineți minte că aici, la acest tip de scaune, nu este ca la balansoare. Adică la un balansoar se vinde și scârțâitul, un balansoar care nu are scârțâitul lui specific nu se va vinde decât ageamiilor.

La scaunele pentru conferință însă, important este confortul, durabilitatea și să fie stivuibile. De ce fiecare această calitate nu mai insistăm acum.

  • Scaun Lido – solid și tapițat cu stofă de calitate. Cu un astfel de mobilier evenimentul are prestanța asigurată.
  • Scaun Crown – scaunul ideal pentru orice tip de eveniment derulat într-un spațiu horeca, de la nunți și botezuri și până la cea mai elegantă conferință.
  • Banquet – îndeplinește și el condițiile de eleganță și rezistență de la Crown. Oferim prețuri foarte bune!
  • Scaun Adele – este diferit de cele prezentate mai sus, în sensul că posedă o versatilitate deosebită, el putând face parte inclusiv din amenajarea interioară a unei cofetării. Calitatea și aspectul scaunlui Adele îl recomandă cu deosebire către vârsta tânără.

» RBM – Producator de scaune de conferințe

Fii strălucitor la cea mai importantă conferință pentru tine

Titlul de mai sus este o parafrază la butada cu bastonul de general pe care-l poartă fiecare soldat. Adevărul este că participarea la o conferință este (sau poate fi) un eveniment major în viața multora dintre noi. O conferință poate marca un început, poate fi o confirmare sau doar o metodă tactică de a ajunge la un anumit palier.

Totul depinde de poziția de pe care abordezi evenimentul, respectiv de statut. Adică să stai pe un scaun de conferință în calitate de speaker este una, să stai în sală ca și participant este altul. Să fii în prezidiu ca organizator de eveniment înseamnă ceva iar delegat la conferință altceva. Însă, indiferent de lucrurile de mai sus, dacă veți gestiona evenimentul așa cum trebuie, dacă-l veți pregăti cu atenție, rezultatele vor fi excelente.

Acum, referitor la subiectul „scaune de conferință” ne propunem ca în numerele viitoare să dezvoltăm acest subiect. Să-l abordăm puțin altfel. Ceva de genul: Cum să devii strălucitor, bine așezat în scaunul tău de conferință! O temă care ar putea deschide un alt capitol în dezvoltarea personală a fiecăruia.