Sezlongul CANTON: vedeta LITORAL

mobilier horeca sezlong plaja

Vă prezentăm șezlongul CANTON din aluminiu si textilena (panza plastifita), acesta fiind cel mai popular model la ora actuala pe plajele din Grecia si Italia, insa din ce in ce mai mult si pe litoralul romanesc.
Produsul nostru are avantaje incontestabile si este inlocuitorul perfect al celebrelor sezlonguri din lemn si plastic, care inca se gasesc pe majoritatea plajelor din Romania.

sezlong horecaMai jos redăm principalele diferente intre CANTON, realizat din aluminiu cu textilena si acelea clasicele, le știți foarte bine, realizate din lemn sau plastic și de care probabil sunteți plictisiți:

  • Greutatea: Sezlongul CANTON este foarte usor, cantareste doar 6 kg, spre deosebire de cele din lemn care pot ajunge si la 20 kg, fiind greu de manipulat. Sezlongurile din aluminiu cu textilena sunt nu doar usoare, ci si perfect stivuibile. Se pot stivui fara probleme pana la 25 de bucăți /stiva, fiind astfel usor de depozitat si de administrat pe plaja sau la piscina.
  • Usurinta intretinerii: Spre deosebire de sezlongurile din lemn si plastic, CANTON nu necesita saltea. Sezutul din panza plastifiata este deosebit de confortabil, fiind elastic si avand o textura placuta. Astfel, clientii nostri nu mai au problema saltelelor murdare, necesitatii igienizarii si spalarii huselor. Textilena se curata foarte simplu cu jet de apa sau cu o laveta umeda
  • Rezistenta si durabilitatea: Sezlongul CANTON este deosebit de rezistent avand o durata de viata de minim 5 ani, in conditii normale de folosinta. Metalul (aluminiu) si textilena nu prezinta semne de uzura precum in cazul lemnului si nu se deterioreaza de la umiditate, clor sau sare. Vă oferim un produs creat pentru persoane normoponderale, care insa poate sustine fara probleme o greutate de pana la 150kg. Garantia oferita de RATTAN Outdoor & HoReCa este de doi ani, noi fiind principalul furnizor al acestui produs în România.sezlong horeca
  • PRETUL: Sezlongul CANTON prezinta si avantajul incontestabil al pretului. Desi mai rezistent si mai durabil, sezlongul din aluminiu cu textilena poate fi achizitionat la pret mult mai bun decat unul din lemn. Este mai usor de manipulat si de stivuit, mai usor de intretinut si fara a necesita saltea, CANTON se situeaza cam la acelasi nivel de pret (sau chiar mai ieftin) cu produsele clasice din plastic. RATTAN Outdoor & HoReCa lanseaza clientilor OFERTA SPECIALA pentru comenzi pana la data de 31.12.2016 de doar 199 RON + TVA / sezlong (culoare la alegere, livrare in luna aprilie 2017).

In concluzie, sezlongul din aluminiu cu textilena CANTON este cel mai practic si mai convenabil (din toate punctele de vedere) model de existent la acest moment, ideal pentru plaje si piscine, stranduri si aqua-parcuri.

Va stam la dispozitie cu MOSTRE si informatii suplimentare!