Șezlonguri pentru vara 2018

sezlong 2018

Sunteți managerul sau proprietarul unei locații turistice și aveți nevoie de un șezlong. De fapt nu de un șezlong, ci de mai multe bucăți, noi ne referim la model. Ce alegeți? Sau de unde alegeți? Mai exact, există vreun model anume pentru cele mai bune șezlonguri, cele mai căutate sau cele mai comode? Sau poate că doriți să le găsiți pe cele mai ieftine… sau cele mai ușor de păstrat…

Opinia noastră este că un asemenea loc, un criteriu sau o metodă de a alege cele mai bune șezlonguri nu există. Nu există din varii motive, iar principalul ar fi acela că oamenii fiind atât de diverși este firesc să existe și o diversitate de gusturi. În materie de șezlonguri, de exemplu, veți găsi clienți care vor să se odihnească pe unul roșu sau albastru, pe unul de paie sau din pânză… Și am putea continua la nesfârșit.

Mobilier de plajă sau piscină de la ExpertOutdoor

Singurele lucruri care contează în materie de dotare a unui spațiu HoReCa sunt flerul celui care-l administrează și tipul de clienți pe care și-i dorește. Acestea sunt elemente care definesc un hotel sau o piscină cu personalitate. De partea cealaltă, a turismului de masă, a consumatorilor de tip comun dacă putem să discutăm pe acest palier, managerul sau administratorul de hotel va căuta un șezlong ieftin, rezistent, stivuibil și care să fie pe placul a cât mai multor oameni.

sezlonguri

Ați observat desigur că am putea extrage două idei principale. Prima ar fi că un șezlong este un șezlong și gata, ce atâta bătaie de cap! A doua direcție ar fi aceea care face din acest mic mobilier un element integrator: cu arhitectura locului, cu vârsta clienților, cu genul de peisaj exterior, etc.

Șezlonguri de plajă, cele mai bine vândute

Ați putea alege un șezlong în funcție de ceea ce se vinde cel mai bine. Cu siguranță că este un criteriu universal valabil și cu care nu veți da greș. De exemplu, pe plajele europene, la Mediterana sau Adriatica sau locațiile vizitate de români în Grecia și Turcia, printre cele mai în vogă este șezlongul Canton, model comercializat și de către noi.

Șezlong Canton, vedeta Litoral 2018

Șezlong-balansoar Helicopter

Sezlong Relax

Cele mai bine vândute modele se regăsesc și pe paginile marilor magazine online de mobilier HoReCa. Va trebui însă să faceți diferența dintre un produs care se vinde bine pe piața americană, de exemplu, și unul care s-ar preta mai bine unui public european sau cosmopolit. Există câteva diferența majore.

sezlonguri la plaja

Culorile anului 2018

Un criteriu după care să cumpărați un șezlong este cu siguranță culoarea acestora. Chiar dacă sunteți un administrator de hotel care optează pentru investiții rare, bune și solide, o ideea ar fi că trebuie să țineți totuși cont de modă. Acesta este și motivul pentru care prețurile la șezlonguri nu mai sunt atât de mari, în comparație cu 15-20 de ani în urmă.

Culorile anului 2018 sunt gri deschis, albastru și verde. Se solicită foarte mult și culoarea orange. De unde știm!? Nu știm noi, aceasta este tendința ce rezultă de pe marile magazine online. De asemenea, designerii propun aceste culor pentru 2018.

Un șezlong este un mobilier. Iar mobilierul este creat pentru îănceput de un designer. Și gata, v-am spus deja esențialul: acolo unde este un design există și moda!

Trenduri pentru șezlong 2018 de la Elle Decor Italia

Șezlongurile anului 2018 la Houzz.com

Șezlonguri de lux

Clienții amatori de lucruri scumpe și bune, produse de nume mari sau care se remarcă printr-un design deosebit vor găsi și aceștia întotdeauna un produs care să-i satisfacă. Un șezlong care va fi ales de localurile exclusiviste ar fi cel propus de Kartell.

sezlong

Modelul de Șezlong LCP pleacă însă de la prețuri și ele exclusiviste, de la 1300 de euro în sus. Acestea se datorează însă (și) tehnologiei desoebite cu care se produce un șezlong de o asemenea factură.

Oricum ar fi însă, în orice gamă se încadrează piscina sau plaja pe care o gestionați, ExpertOutdoor.com vă poate asigura nevoile și necesarul de obiecte de mobilier HoReCa. Vă invităm să ne contactați printr-unul din mijloacele sugerate în acest site.