Top scaune de nuntă

mobilier restaurant

Cele mai cunoscute scaune de nuntă fac și ele obiectul cataloagelor, expozițiilor și site-urilor magazine on-line. Evident, și la noi în expertoutdoor.com veți găsi așa ceva. Scaune de nuntă perfecte pentru locații horeca tradiționale, pentru saloane elegante tip ballroom dar și pentru corturi de festivități.

Desigur, cele mai cunoscute modele se regăsesc și în magazinul nostru online. Există însă o serie de publicații de presă online, mai mult sau mai puțin comercială care fac mereu inventarul gamei de scaune de nuntă. Ca de exemplu un „Ghid online cu scaune de nuntă”.

S-ar putea pune problema de ce sunt atât de multe scaune de nuntă, ce le deosebește și ce atâta tam-tam pe această temă!? Este doar în aparență o dilemă, căci dacă v-ați căsători fata sau băiatul altfel ați gândi, nu ați fi încântati să aveți nuntași pe tabureți de la un restaurant oarecare. Mai mult, dacă ați fi proprietarii unui spațiu horeca, suntem siguri că ați ști diferența dintre un scaun de nuntă și unul de cafenea.

CHIAVARI câștigător la capitolul “scaune de nuntă”

Indiferent de unde v-ați inspira, indiferent dacă plănuiți o nuntă la restaurant sau în cort, Chiavari este poate cel mai căutat scaun de nuntă. Majoritatea locațiilor horeca din Occident, care pot fi inchiriate pentru astfel de evenimente, sunt dotate (și) cu scaune Chiavari. Mai mult, restaurantele din România sunt și ele din ce în ce mai receptive. Firmele care organizează evenimente investesc la rândul lor în scaune Chiavari sau scaune Napoleon. Puteți cumpăra și de la noi, avem chiar mai multe sortimente

Scaunele Chiavari sunt produse în diverse culori și din diferite materiale. Ieșirea din tiparul lemnului de cireș sălbatic, așa cum au fost ele realizate inițial, poate că elimină o parte din parfumul de epocă al secolului XIX. Însă, cu siguranță, scaunele Chiavari din plastic sau metal sunt mai rezistente și suportă orice petrecere mai înfocată, se pot stivui după folosință. Se produc de asemenea și diverse culori. Scopul este evident, realizarea unor scaune de nuntă care să ofere, măcar pentru câteva ore, o parte din senzația de rafinament dar in același timp să reziste cu succes la traficul intens specific acestor restaurante si sa fie durabil in timp. Doar la Expertoutdoor veti gasi atat scaune Chiavari din lemn (salcâm FSC), din metal (oțel, aluminiu) cat si din materiale moderne, revoluționare pentru acest domeniu, cum ar fi policarbonatul, râșina si polipropilena.

Scaune Napoleon pentru nunți a la Versailles

scaune nunta versailles Probabil că al doilea cel mai răspândit scaun de nuntă este modelul Napoleon. Mai este cunoscut și sub numele de Versailles, ceea ce este totuși impropriu. Scaunul Napoeon are un stil mai cazon, spre deosebire de Versailles care este luxos tapițat. Oricum ar fi cunoscut publicului, apelativul său indică exact rezonanța și utilizarea preferată. Spre deosebire de scaunul Chiavari, care prin originea sa inițial modestă pare sortit unui lux mai proletar. Scaunul de nuntă Napoleon are susținători în rândul amatorilor de fast, de lux și de bogăție.

La fel ca și scaunul Chiavari, Napoleon se fabrică deja și el din plastic, metal sau materiale compozite. În diferite culori.

Scaune de nuntă pentru toate bugetele

În concluzie, scaunele de nunta Chiavari (cunoscute si ca scaune Tiffany in SUA) precum si scaunele Napoleon, nu mai sunt un lux rezervat locațiilor exclusiviste. Astăzi, orice antreprenor, organizator de nunți și evenimente festive precum botezuri, aniversări, recepții oficiale etc, își poate permite un astfel de scaun. Există scaune Chiavari si Napoleon pentru orice buget începând de la 69 lei + TVA și pentru orice tip de locație sau chiar pentru evenimente în aer liber.